چرا باید قهوهی خود را بشناسیم ؟
برای این فنجون قهوهای که جلوی ماست افردای زیادی تو جاهای مخلف دنیا زحمت کشیدن و مواظبت کردن تا ما بتونیم این فنجون قهوه رو بنوشیم و ازش لذت ببریم .
از کارگر های مزرعه که دونه دونه با دست میوه های رسیده رو از درخت جدا میکنن تا کسایی که شب رو روز از درخت قهوه و بوتهی درخت مراقبت میکنن تا به درخت به بلوغ برسه . کسایی که توی کانال های آب برای فرآوری قهوه با دقت زحمت میکشن و مراقبش هستن تا آسیبی نبینه و به دست ما برسه . تا اینجا نگه داری و رشد دونه ی سبز بود. بعد از اون فرستاده میشه به جاهای مختلف تا به اون حرارت بدن و برشته کاری صورت بگیره . بعد از برشته کاری قهوه رو بسته بندی میکنن تا به کافهها برسونن . تا همین جا شاید حدود ۱۰ تا ۲۰ نفر فقط زحمتشون برای فنجون قهوهی ماست . وقتی قهوهی خودمون رو بشناسیم در واقع از زحمات تمام افرادی که توی این مسیر بودن قدر دانی کردیم . این رسالت قهوهی تخصصی هست تا اسم تک تک افرادی که باعث شدن ما از قهومون لذت ببریم همیشه زنده بمونه . برای همین ما همیشه همه رو به استفاده از قهوهی تخصصی تشویق میکنیم .
- ۹۸/۱۲/۲۱