Mamres Coffee

قهوه نویس , قهوه دوست

Mamres Coffee

قهوه نویس , قهوه دوست

قهوه ی« سوخته» !؟

يكشنبه, ۲۹ دی ۱۳۹۸، ۰۹:۰۰ ب.ظ

 «باریستای فلان کافه قهوه رو میسوزونه !»
این جمله هنوز هم تو روزمره ی کافه رو‌ها شنیده میشه . می خواهیم بررسی کنیم ببینیم  «قهوه تو چه حالتی می‌سوزه ! »
اول در‌مقدمه بگم که سه حالت کلی در عصاره گیری قهوه داریم :
کم عصاره گیری شده (underextration)
عصاره گیری متعادل ( Balance)
بیش عصاره گیری شده (overextraxion)
اینو بگم که قهوه ممکنه طعم سوختگی  بده و‌دلایلی‌ شامل «بیش عصاره گیری»بودن داشته باشه یا توی فرآیند رُست اشتباهی رخ داده باشه و یا دلایل مختلف ، ولی به اون قهوه‌ی سوخته گفته نمیشه ! 
پس فقط وقتی  میتونیم  به قهوه بگیم سوخته که با آتیش قهوه رو بسوزونیم :))
حالت هایی که‌ قهوه رو بد طعم میکنه و‌ قهوه رو‌از‌حالت متعادل خارج میکنه« بیش عصاره گیری شدن » و یا «کم عصاره گیری»شدن هست .
تو قهوه‌ی بیش عصاره گیری شده طعم‌قهوه بیشتر به سمت های طعم زمینی و کربنی میره و‌معمولا عبارت «قهوه‌ی سوخته» برای قهوه‌ی« بیش عصاره گیری شده» بکار میره که اصلا عبارت درستی نیست و عبارت هایی مثل بد عصاره گیری شده یا بیش عصاره گیری شده عبارت های درست تری هستند

  • محمدرضا م. سالیانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی